torstai 6. helmikuuta 2014

Päivät 1,2,3 ja 4

Noniin! Vihdoinkin siis saimme itseämme niskasta kiinni ja aloitimme kauan puhutun TapOut XT ohjelman! Matka tavoitteisiin on pitkä ja kivinen, mutta hyvällä energialla painetaan koko ohjelma läpi. Lähtökohdat meillä on melkoisen erilaiset, kropat on täysin eri malliset ja rasvan osuus kehossa on myöskin eri, mutta molempia yhdistää sama tavoite! Päätavoitteenamme on saavuttaa ennen raskauksia olleet mitat (ja toivottavasti vähän parantaa) sekä saada kroppa kiinteäksi. Jokainen, joka on joskus ollut raskaana tietää, että raskauksista saattaa jäädä "vähän" ylimääräistä ja löllyvää ;) Alkumitat on otettu heti ensimmäisenä päivänä, mutta niitä laitellaan tänne sitämukaan kun tuloksia saadaan. Pakkohan on niitä kehityskuviakin postailla, mutta nekin jäävät tulevaisuuteen, koska tällä hetkellä olemme vasta urakkamme alkumetreillä.

1. päivä
   Intoa puhkuen laitamme DVD:n soittimeen ja jännittyneinä odotamme, mitä mahtaa ensimmäinen treeni tuoda tullessaan. Ohjelma on Cross core combat! Hiki tuli ja kyllä sai antaa kaikkensa ja vähän enemmän, että pysy edes jotenkuten ohjelman mukana! Fiilis treenin jälkeen aivan uskomaton, motivaatio nousi huimasti vaikka jokaista lihasta särki :D Tästä on hyvä jatkaa.

2.päivä
   Taas DVD soittimeen ja ruudulle napsahtaa Strength & force upper! Ja taas hiki virtaa ja edellisestä päivästä kipeät lihakset huutaa hoosiannaa, mutta periksi ei anneta. Treenin jälkeen huomasimme, että venytykset DVD:llä jää erittäin lyhyiksi, joten pitäisi venytellä itsenäisesti myöhemmin lisää.

3.päivä
   Pikkaisen pelotti tämän päivän treeni, kun oli etukäteen lueskellut netistä, mitä muut ihmiset on tykänneet tästä ohjelmasta: tää olis monien mielestä se rankin. Nimi on Plyo XT + Ultimate abs. Huh huh, mitä rääkkiä! Kaukana täydellisestä suorituksesta, mutta hiki tuli ja voitiin olla älyttömän tyytyväisiä itseemme, tunti jaksettiin hillua ja yrittää perässä mitä telkkarista näky. Ultimate abs nousi listallamme suosikkien joukkoon. Monia eri tapoja tehdä vatsalihaksia monipuolisesti. Naurua ja itkua oli tää iltajumppa täynnä! Rankkuudesta huolimatta fiilis treenin jälkeen oli uskomaton.

4.päivä
   Yoga XT vuorossa. Luultiin, että päästään helpolla, koska "ei jooga voi rankkaa olla". No, väärässä oltiin, jooga VOI olla raskasta! Erilaisia lihaksia avaavia liikkeitä, joissa joutu käyttämään muita lihaksia. Kropan jokaikinen lihas oli tätä ennen aivan törkeen hellänä, mutta jossain vaiheessa niitäkin sai venyteltyä sen verran, että olo oli huomattavasti helpompi treenin jälkeen. Positiivinen yllätys siis tämäkin!

Tässä neljän ensimmäisen päivän treenit "pikakelauksella" läpi, sillä tänään vasta saimme päähämme alkaa kirjoittaa tätä :D Neljä päivää takana ja 86 edessä. Treenipaikkana toimii jommankumman olohuone. Olemme siis seinänaapureita rivitaloyhteisössä, joten matka ei ole pitkä ;) Pyrimme tästä eteenpäin kirjoittamaan yksityiskohtaisempia tekstejä, mikäli aika antaa periksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti