torstai 13. helmikuuta 2014

päivä 11.

Jeij, tänään oli siis Yoga XT:n vuoro pitkästä aikaa! Tiedettiin odottaa tätä iltaa jo innolla, viime kerralla tuli jo niiiiin hyvä fiilis tän jälkeen, mutta tää treeni-ilta meni sen yli potenssiin tuhat! Iiiihan järkyttävän mahtava fiilis. Jaksettiin tosi hyvin vetää koko treeni läpi (toki siellä on niitä hankaliakin liikkeitä) ja omasta mielestä vielä ihan onnistuneestikkin! Huomaa, että venyvyys, tasapaino, hengitys ja koordinaatio on kehittynyt tosi paljon tällä 11 päivän aikana. Välillä toki tuli sellanen olo, että "miten hitossa nuo saa tuon jalan tonne ja toisen tonne ja kädetki jonnekki vielä", mutta periksi ei annettu ja koitettiin, vaikka vähän muksahdettiinki välillä mattoon ;) Ei voi kun suositella kaikille tota treeniä, siinä saa kokeilla omia venyvyysrajoja ihan äärimmilleen ja kappas vaan, ne jopa pystyy ylittää. Tällä hetkellä ehkä ihan lemppariohjelma! Hiki tulee, ja lihakset tärisee, mutta ei haittaa, eteenpäin vaan ja pois omalta mukavuusalueelta, niin niitä tuloksia syntyy!

Tänään saatiin sitten aikaseks otettua ja laitettua meistä ihan oikea profiilikuvakin, ni lukijat näkee vähän, että minkäsnäkösiä mammat mahtaa olla. Mukavempi kirjottaa teille myös, kun ei tarvi olla "kasvoton". Tuntuu, ettö nyt me ollaan vihdoinki saatu ittemme esille ;) Loppuun vielä hassu kuva, joka sai meijät molemmat ihan älyttömän hyvälle tuulelle. Säde nimittäin kokeile treenin jälkeen omia rajojaan nostelemalla jalkoja sivulle ja kappas vaa, se nousikin ihan hyvin! :D Tarkotus olisi jossain vaiheessa saada meijän "ammattilaisamatööri" kuvaaja kuvailemaan meitä, ni saatettais saada ne parhaat puoletkin esiin jossain vaiheessa. Näissä kuvissa on nyt ollu käytössä Säteen Samsung Galaxy S3 puhelin, joten laatu ei ole ihan sitä mitä haluttaisiin ;)
No, näihin kuviin ja näihin tunnelmiin päätämme päivän 11 raportin.

Itsetunto on parantunut treenin myötä ihan huimasti, ennen ei olisi ollut mitään mahiksia, että olisi ladannut itestään treenin jälkeisiä kuvia nettiin. Varsinkaan kaikelle maailmalle, ehkä sinne Facebookiin kyllä, tiukkojen näkyvyysrajoitteiden kera ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti